کاشت ابرو: آشنایی با تمام مراحل،مزایا و نتایج آن


ابرو نقش مهمی در تقارن و زیبایی صورت و برداشت دیگران از ما دارد. از دست دادن ابروها یا کم‌پشت شدن آنها خجالت و نگرانی را به دنبال دارد و اعتماد به نفس را کاهش می‌دهد.کاشت ابرو درمانی ایده‌آل برای افرادی است که به دلیل وضعیت ابروهایشان دچار نگرانی هستند و اعتماد به نفسشان کم شده است.

فهرست مطالب

دلیل انجام دادن عمل کاشت ابرو


افراد بنا به دلایل مختلفی برای کاشت ابرو اقدام می‌کنند. اشخاصی که به دلیل ابتلا به بیماری‌های مختلف ابروهایشان را از دست داده‌اند یا می‌خواهند ابروهای زیباتری داشته باشند تا اعتماد به نفس و عزت نفس بیشتری پیدا کنند، می‌توانند متقاضی کاشت ابرو باشند.

دلایل زیر رایج‌ترین عللی هستند که افراد را به کاشت ابرو ترغیب می‌کند:

  • آسیب فیزیکی: آسیب دیدن صورت و باقی ماندن اسکار و جای زخم روی صورت پس از رخدادهایی مانند تصادفات رانندگی، سوانح صنعتی، سوختگی با حرارت و مواد شیمیایی موجب از بین رفتن ابروها می‌شود.
  • درمان‌های پزشکی و جراحی: در جراحی‌هایی که برای درمان آسیب‌دیدگی یا خارج کردن تومور انجام می‌شود، گاهی اوقات فولیکول‌های ابرو برداشته می‌شود و بافت همبند جای زخم ایجاد می‌شود. پرتودرمانی یا شیمی درمانی که برای درمان سرطان انجام می‌شود، منجر به ریزش ابرو می‌شود.
  • تریکوتیلومانیا یا اختلال موکنی به عارضه‌ای گفته می‌شود که فرد موهای ابرو و دیگر نقاط بدن را بی‌اختیار می‌کند.
  • بدون مو بودن تمام نقاط بدن عارضه‌ای مادرزادی است که بیماران را ترغیب به کاشت ابرو می‌کند.
  • اکثر متقاضیان کاشت ابرو افرادی هستند که ابروهایشان از بدو تولد کم‌پشت بوده یا به دلایلی مانند زیاده‌روی در کندن و پیرایش ابروها، آسیبی دائمی دیده و ریخته است.

چه افرادی کاندیدای خوبی برای انجام عمل جراحی کاشت مو می‌باشند؟


کاشت مو به هر فردی که به علت برداشتن بیش‌ازحد ابرو، جای زخم یا بیماری تیروئید دچار کم‌پشتی یا ریزش مو شده‌اند توصیه می‌شود

برای کاشت ابرو مو از کدام قسمت‌های بدن برداشته می‌شود؟


معمولاً برای کاشت ابرو مو از پشت سر یا پشت گردن برداشته می‌شود. به این مکان، منطقه اهداکننده گفته می‌شود. قبل از برداشتن گرافت موی این ناحیه باید تراشیده شود. تراشیدن مو قبل از انجام فرایند در مطب انجام می‌گیرد. بیشتر خانم‌ها در صورتی که طول موی کافی داشته باشند می‌توانند منطقه تراشیده شده را به‌راحتی با موهایشان بپوشانند.

خطرات و عوارض


کاشت ابرو فرایند بسیار بی‌خطر و ایمنی است. این روش فرایندی سطحی می‌باشد بدین معنا که به ساختارهای عمیق پوست نفوذ نمی‌شود. با توجه به ماهیت بسیار عضلانی ناحیه سر و گردن، بروز عفونت بسیار به‌ندرت روی می‌دهد. به مدت 1 یا 2 روز ممکن است در اطراف چشم‌ها تورم ایجاد شود. همچنین به دلیل اینکه تزریق برای بی‌حس کردن ناحیه تحت درمان بی‌حسی تزریق می‌گردد ممکن است کمی احساس درد و ناراحتی وجود داشته باشد اما خود این فرایند بدون درد است. پس از پایان فرایند زمانی که تأثیر ماده بی‌حسی رفع شد این درد و ناراحتی کاهش می‌یابد.

مراقبت بعد از کاشت ابرو


ناحیه کاشت ابرو تا چند روز بعد از عمل کمی حساس است، اما به سرعت به حالت عادی برمی‌گردد. تقریباً شش ماه طول می‌کشد تا تارهای جدید کاملاً جا بیفتند و در بهترین حالت قرار بگیرند.

دوران بهبود پس از کاشت ابرو کمتر از 24 ساعت طول می‌کشد و بعد از این مدت می‌توانید اکثر فعالیت‌های روزمره را از سر بگیرید، هرچند بهتر است به مدت یک هفته از انجام دادن فعالیت‌های بدنی سنگین خودداری کنید تا از آسیب دیدگی تصادفی جلوگیری کنید و خطر خونریزی را کاهش دهید. یک روز بعد از جراحی می‌توانید در محل کار حاضر شوید، هرچند بسیاری از بیماران ترجیح می‌دهند که چند روز مرخصی بگیرند.

نتایج کاشت ابرو


دلیل ریزش ابروها هر چه که باشد، کاشت ابرو موثرترین روش برای بازیابی و ترمیم ابروها و خلق ابروهایی طبیعی و زیبا محسوب می‌شود. موهای کاشته شده در ابتدا با سرعت موهای سر رشد می‌کند، اما سرعت رشد موهای کاشته شده به مرور زمان، به خصوص پس از گذشت یک تا دو سال، کم می‌شود و به سرعت رشد موهای طبیعی ابرو نزدیک‌ می‌شود. این تغییر در رشد مو پی‌آمد تاثیر پوست ناحیه ابرو و اثر آن بر رشد موهای کاشته شده است، این اثر اصطلاحاً غلبه ناحیه گیرنده گفته می‌شود.

به این پست امتیاز دهید.
هیچ رای ثبت نشده است